Over mij

Astrid-8

Gezonder leven gaat niet vanzelf, ook niet bij mij.
In de afgelopen 10 jaar heb ik veel geleerd wat wel en vooral niet werkt.
Ik vind het inspirerend om anderen te begeleiden in hun zoektocht om hun doelen te bereiken. Als pedagoog en manager coachte ik ouders en medewerkers om het beste uit henzelf te halen. Ik kan goed luisteren, reflecteren en meedenken met keuzes die goed bij jou passen.

Ik maak veel gebruik van mijn eigen ervaringen. Na jaren van kilootjes erbij, weinig sporten, een drukke baan, de opvoeding van kinderen en de zorg voor mijn moeder besloot ik het roer om te gooien. Ik ben andere keuzes gaan maken op het gebied van voeding, beweging, zingeving, werk en ontspanning. Stap voor stap heb ik (kleine) veranderingen doorgevoerd die mij veel energie geven en gelukkiger maken. Dat gun ik jou ook.

Ik geloof erg in de kracht van eigen regie. Wanneer je lichamelijke en/of mentale klachten hebt, is het belangrijk dat je voelt dat je hier ook zelf invloed op kunt uitoefenen. Bijvoorbeeld door elke dag te wandelen, regelmatig groenten en fruit te eten en alleen in het weekend een glas wijn te drinken. Met een goede combinatie van gezondheid en genot verbeter je je leefstijl en krijg je meer energie en mentale veerkracht.

Als leefstijlcoach help ik je patronen te doorbreken, haalbare doelen te stellen en passende oplossingen te vinden. Ik voel met je mee, confronteer je waar nodig, daag je uit om nieuwe gewoontes aan te leren en help je om gemotiveerd te blijven. Hierdoor leer je stap voor stap hoe je gezond gedrag kunt blijven toepassen.

Ben jij al toe aan jouw eerste stap? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken

Kun je op één of meerdere onderdelen wel wat verandering gebruiken?
Maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek!